Styrelsen har nu iordningställt klubbstugan för att erbjuda stugägare att hyra sängplatser till nattgäster. Om detta faller väl ut fortsätter vi att uppgradera klubbstugan ytterligare. 4 sängplatser finns. Nya täcken och kuddar finns att tillgå, men lakan och handdukar tar man med själv. 

I stugan finns också matbord och stolar, toalett, kylskåp, porslin, vatten- och kaffekokare. Det går bra att äta en enkel frukost, men det är inte tillåtet att tillaga mat eftersom det inte finns ett ordentligt kök. Klubbstugan är alltså tänkt just som sovplats och inte som eget hushåll (därför hyr vi heller inte ut till någon annan än stugägare). I dagsläget finns endast kallvatten, men gästen kommer också att få tillgång till duschrummet. 

Stugägaren står som hyresgäst och ansvarar för att gästerna följer stugbyns regler och städar stugan vid utcheckning. Intresse anmäls till anna.m.melke@gmail.com. Det går att hyra max 3 nätter i rad och max 3 nätter per 14 dagar. Kostnad: 400:-/natt. Priset är detsamma oavsett antal gäster. Välkommen att höra av dig!

 

Boka övernattningslägenheten:

1. Kontrollera i almanackan nedan att lägenheten är ledig.
2. Skicka ett mail till anna.m.melke@gmail.com vilken tid du önskar hyra.   OBS mailadress som är knuten till boendet i Haverdalsbyn skall användas, detta då boendet endast är för Haverdalsbyns stugägare och gäster.
3. Invänta bekrätftelsemail.
4. Swisha betalningen till 123 51 125 03 (Haverdalsbyns ekonomiska förening), skriv övernattningslägenhet och datum betalningen gäller i meddelandefältet.
5. Kontrollera att bokningen blir inlagd i almanackan nedan.
6. Någon dag innan bokningen får ni koden till nyckelskåpet utanför lägenheten.
7. Incheckning from kl 15.00
8. Utcheckning kl 12.00. Lämna lägenheten i det skick du själv skulle vilja finna den, dvs städa, släng sopor och lämna ingenting i kylen.