ÖNSKAR HYRA 2022

OBS!! Vi tar bort alla annonser efter varje säsong så ni måste skicka in er annons varje aktuell säsong.

Sidan uppdateras minst 1 ggr/mån, vid månadsskifte.

Hej,
Vi är ett par från Malmö som önskar hyra stuga för minst 6 personer. Med oss i stugan kommer en son med sambo plus två barnbarn (1 och 3 år) bo. Kanske kommer vår dotter hälsa på en natt eller två. 
 
Jag (Annika) har tillbringat många somrar i Haverdal, på Rosenvägen (eller Rosenstigen kanske det hette?) hos min mormor och morfar. Senare hyrde vi också där flera somrar när barnen var små. Nu vill vi tillbaka för att visa barnbarnen denna fantastiska plats!
 
Det är v 29 som är aktuell. Och vi är skötsamma och noggrana med det vi har omkring oss.
 
Mvh
Annika och Michael Kellner
 
annika6107@gmail.com

 

Hej!
Vi har hyrt stuga sen jag var bebis med min familj i byn men nu har jag en egen bebis på 7 månader och en sambo som jag vill ta upp traditionen med igen. Vi behöver en stuga med minst 2 rum och inomhustoalett. Mitt namn är joanna lundholm. Vi kommer från Norrköping och önskar hyra v.25 eller v.26. Hör av dig om du behöver mer info! Med vänlig hälsning
email: lundholmjoanna@hotmail.com

Hej, 
Vi är en familj på två vuxna och två barn som önskar att hyra en stuga i Haverdalsbyn i sommar. Mamma, Hanna, har bott i Haverdalsbyn varje sommar hela sitt liv, så det betyder mycket att få möjlighet att fortsätta den traditionen. Barnen, Sander på 10 och Selma på 12, längtar redan tillbaka till Margits kiosk och lek med kusinerna, som har egen stuga där.
Vi har också en liten hund som heter Tassen. Han är väluppfostrad och fäller inte.
Vi är ordentliga, stillsamma och röker inte.

Ni når Hanna på email: petersson.h@gmail.com och på mobilen: +47 93437429 (norskt).

Vänliga hälsningar,
Selma, Sander, Lars Arne och Hanna 

Hej!
Är en ensamstående dam som önskar hyra stuga under juli och augusti. Är ej rökare. Har tidigare haft stuga i Särdal och är fortfarande medlem i Haverdals golfklubb.
Min adress; gunnel.joner@gail.com
Vänliga hälsningar
Gunnel

 

Hej!
Vi är 2 vuxna, en 10-åring och en bebis som gärna vill hyra en stuga 3-10 juli i Haverdal. Mina föräldrar har hus på Götaplatsen så vi har tillbringat somrarna här i många år.
Mvh Jenny Kruseborn
email: jenny.kruseborn@gmail.com

Har du en stuga att hyra ut eller är du intresserad av att hyra en stuga?
Skriv till info@haverdalsbyn.se för mer information.