Styrelsen har nu iordningställt klubbstugan för att erbjuda stugägare att hyra sängplatser till nattgäster. 4 sängplatser finns. Täcken och kuddar finns att tillgå, men lakan och handdukar tar man med själv. 

I stugan finns också matbord och stolar, toalett, kylskåp, porslin, vatten- och kaffekokare. Det går bra att äta en enkel frukost, men det är inte tillåtet att tillaga mat eftersom det inte finns ett ordentligt kök. Klubbstugan är alltså tänkt just som sovplats och inte som eget hushåll (därför hyr vi heller inte ut till någon annan än stugägare). I dagsläget finns endast kallvatten, men gästen kommer också att få tillgång till duschrummet. 

Stugägaren står som hyresgäst och ansvarar för att gästerna följer stugbyns regler och städar stugan vid utcheckning. Intresse anmäls till haverdalsbyn20@gmail.com. Det går att hyra max 3 nätter i rad och max 3 nätter per 14 dagar. Kostnad: 400:-/natt. Priset är detsamma oavsett antal gäster. Välkommen att höra av dig!
 

Boka Gäststugan:

1. Kontrollera i almanackan nedan att lägenheten är ledig.
2. Skicka ett mail till haverdalsbyn20@gmail.com vilken tid du önskar hyra.   OBS mailadress som är knuten till boendet i Haverdalsbyn skall användas, detta då boendet endast är för Haverdalsbyns stugägare och gäster.
3. Invänta bekräftelsemail.
4. Kontrollera att bokningen blir inlagd i almanackan nedan.
5. Någon dag innan bokningen får ni koden till nyckelskåpet utanför lägenheten.
6. Incheckning from kl 15.00. Om man behöver går det bra att köra fram bilen till lägenheten för att lasta av. Observera att det i övrigt råder parkeringsförbud vid lägenheten.
7. I samband med att ni checkar in i stugan, betalas vistelsen genom swish. Skylt med swishnummer uppsatt i stugan.
8. Utcheckning kl 12.00. Lämna stugan i det skick du själv skulle vilja finna den, dvs städa, släng sopor och lämna ingenting i kylen.